Over ons

Al voor we kinderen hadden gingen we heel graag op reis. We hebben een breed interesseveld op vlak van reizen. Dat zie je ook aan de soort reizen die we doen.
We kunnen heel erg genieten van een rondreis door Amerika of Indonesië, maar we bezoeken net zozeer graag een streek in Italië of Frankrijk en natuurlijk gaan we ook regelmatig op city trip.
Het doel van onze reizen blijft wel steeds dezelfde: zoveel mogelijk bezoeken en zien.

Reizen was toen al een passie. Elke keer was het uitkijken naar onze volgende reis en we genoten ook heel erg van het voorbereiden van onze reizen. Uitpluizen wat we willen zien en bezoeken, welke dingen we willen beleven. We zouden nooit echt helemaal tevreden kunnen zijn met een all-in vakantie.

Sinds we kindjes hebben ben ik dan ook zelf actief op zoek gegaan naar ervaringen van andere reizigers met kinderen. En vaak zie je 2 uitersten: ofwel de all-in ervaringen ofwel de zeer avontuurlijke reizigers.

Wij zitten hier net tussenin.

We kunnen genieten van rust en ontspanning op onze reizen, maar tegelijk zijn we op zoek naar natuur en cultuur. Daarom de beslissing om al onze ervaringen met de kinderen uit te schrijven, enerzijds voor onszelf en de kinderen ter herinnering , maar daarnaast ook om ze te delen met anderen die hier inspiratie uit willen halen.

Even onszelf voorstellen: ik ben Deborah en ik ben sinds 2010 getrouwd met Rowin.
In juni 2013 werd onze eerste dochter geboren, Juliette. En in maart 2015 hebben we onze 2de dochter in de armen mogen sluiten, Oona.